Állategészségház - www.allategeszseghaz.hu - info@allategeszeghaz.hu | nyomtatta: vendég
Hírlevél
Ide kattintva további információkhoz juthat a pályázattal kapcsolatban!
Főoldal / Hírek / Átépül, bővül az Állategészségház, Bánhida

Átépül, bővül az Állategészségház, Bánhida

Közzétette: Dr. Keleti Zoltán 2019. 03. 06. Olvasottság:11207

állategészségház, állatorvos, állatorvosi rendelő, ügyelet, éjszakai ügyelet, készenléti ügyelet, állatorvosi ügyelet, állatpatika, állatgyógyszer, állatgyógyszertár, Vértesszőlős, Tatabánya, Tata, belgyógyászat, védőoltás

2012. március 20-án nyílt az Állategészségház Bánhida. Az azóta eltelt 7 év, a technikai fejlődés, valamint az állattartók igényei és bizalma tette szükségessé a rendelő átépítését.

Állategészségház, Bánhida

Az átépítés alatt a lakrész előszobájába kerül a váró, így megváltozik a bejárat. Az első ütemben az épület hátsó részében műtőblokk (műtő, előkészítő és megfigyelő) valamint egy új orvosi szoba készül el. Ezután átmenetileg ide költözik a rendelő, az orvosi szobát váróként használva, amíg a régi kezelő helyén kialakítjuk az új várót, amelyben recepciós pult és az állatpatika mellett nagyobb helyet kap a pet shop is.
Az új külsőhöz és bővült feladathoz új szervezeti forma is jár: több állatorvossal és asszisztenssel kiegészülve társas praxissá alakulunk.
A felújítás alatt az állatorvosi rendelőben kutya, macska és más házi kedvenc ambuláns gyógykezelésére, védőoltására és elsősegély nyújtás keretében kisebb műtétek elvégzésére van lehetőség. A komolyabb műtétek, műszeres diagnosztikai vizsgálatok (röntgen, ultrahang-diagnosztika, EKG) és a laborvizsgálatok - helyhiány miatt - a Vértesszőlősi Állategészségházban érhetők el.
Rendelési idő:  kedd, csütörtök 16-18 óráig van, de március közepétől bevezetjük a délelőtti rendelést is, időpont foglalással.
Rendelési időn kívül kérésére házhoz megyek, ahol nem csak kedvence, hanem a háztáji valamennyi haszonállata ellátást kaphat (ló, sertés, szarvasmarha, juh, kecske, tyúk, liba, kacsa, pulyka)
Az Állategészségház, Bánhida és az Állategészségház, Vértesszőlős közös éjszakai és hétvégi készenléti ügyeletet tart. Az ügyelet hívható a +36 30 555 3145 mobiltelefonszámon.
A tatarozás miatti kellemetlenségért türelmüket és megértésüket kérem.

A(z) Hírek rovat összes cikke:

Átépül, bővül az Állategészségház, Bánhida [2019. 03. 06.]

A szopornyicáról [2019. 03. 06.]

Honlaptérkép Ideart Az oldal 79.2829990387 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég